Duurzaam ontharen

Home / Duurzaam ontharen

Duurzaam ontharen

Ontharen met LHE-techniek

LHE- techniek is een gepatenteerde apparatuur, die inmiddels wereldwijd wordt gebruikt om mensen duurzaam te ontharen. Het grote voordeel van de LHE-techniek is dat het omringende weefsel niet wordt beschadigd.

Wij hebben voor de LHE-techniek gekozen vanwege de veiligheid en de effectiviteit. Natuurlijk hebben wij leren werken met de LHE-apparatuur en zijn wij uitstekende opgeleid. Anders dan de IPL- of Laser-techniek werkt LHE op een relatief laag energieniveau, zodat de veiligheid voor uw huid is gewaarborgd.

Indien u van ongewenste haargroei op een bepaalde lichaamsdelen wilt afraken, dan is LHE voor u een uitgelezen mogelijkheid. Dankzij de combinatie van licht en warmte die bij LHE wordt gebruikt is het ook mogelijk om lichte haren te verwijderen.

Bekijk video: Duurzaam ontharen met LHE
Werking

Om haar duurzaam te verwijderen is het nodig de haarfollikel tot 74 graden te verhitten. Hierdoor kan er geen nieuw haartje meer ontstaan. Het licht wordt geabsorbeerd door de melanine (pigment) in het haar en omgezet naar warmte. Dit veroorzaakt een temperatuursverhoging in de follikel. Tegelijkertijd wordt de warmte, veroorzaakt door licht, door de haarschacht naar de follikel geleid en deze samengevoegde warmte vernietigt de follikel. LHE is een zeer doeltreffende en veilige methode om haar haar te verwijderen zonder het omringende weefsel te beschadigen.

De voordelen van LHE zijn:
  • Alle haarkleuren en huidskleuren kunnen behandeld worden.
  • Zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding.
  • Veilig.
  • Resultaat na 8 – 10 behandelingen.

 

 

Prijzen behandelingen

Gezicht
Bovenlip €20-
Wenkbrauwen (tussenstuk)  €15
Kaaklijn (vrouw) vanaf€45
Kaaklijn (man) vanaf €55
Oorschelpen  €15
Wangenvanaf  €50
Kin  €20
Lichaam
Nek   van af€45-
Schouders vanaf €85
Borst (man) vanaf €119
Buik (vrouw) vanaf €39
Buik (man) vanaf  €119,-
Oksels  €39
Bikinilijn vanaf €45
Ledenmaten
Onderarmen  vanaf €139
Handen vanaf €39,-
Bovenbenen vanaf €125
Onderbenen  vanaf €109,-
Voeten vanaf €29