FORMOSA SALON

presents

DYNAMIC SLIDER

TIMELINE VIEW

NEW TRANSITIONS

INTERFACE REVAMP

&

RESPONSIVE

mobile ready

slide-b-bg

introducing

PARALLAX LAYERS

FANCY PARALLAX EFFECT

bg6b

&

ALL THESE FEATURES

much more!

Gezichtsbehandelingen

Hsien-lin kan u een breed scala aan verschillende soorten  gezichtsbehandelingen aanbieden. Zij is gediplomeerd Skin-expert van op het gebied van microdermabrasie behandelingen. Natuurlijk kunt u ook terecht voor heerlijke seizoen behandeling van Malu Wilz om u huid weer te laten stralen.

Wij werken met drie cosmetische lijnen:

  1. Reviderm
  2. Cellucur
  3. Malu Wilz

Intake gesprek:

(Duur: ca 30 min gratis)

Indien u voor het eerst kiest voor één van onze Reviderm of Cellucur behandelingen, dan bieden Hsien-lin u een Intake gesprek aan. Een bezoek aan de schoonheidsspecialiste is echt een moment voor uzelf. Wij vinden het belangrijk dat u zich kunt ontspannen en dat wij een stuk vertrouwen naar u kunnen zijn. Wij gebruiken de tijd om met elkaar kennis te maken. Wij zullen u vragen over uw gezondheid en of u last heeft van allergieën. Hierna zal er een huidanalyse worden gemaakt en met u worden besproken. Wij vinden het van belang dat wij samen naar het gewenste resultaat toewerken.   

 Malu Wilz logo

Malu Wilz seizoensbehandeling vanaf                             €49,95

 

 

REVIDERM ‘Classic’behandeling (Duur: ca. 60 min C 60,-)

Regeneratie behandeling zonder microdermabrasie. Ontworpen om de vermoeide en fletse huid te reactiveren. De combinatie van Reviderm producten in deze behandeling is zeer effectief. Ervaar wat Reviderm dermocosmetische producten in hun puurste vorm kunnen bereiken. Voor een frisse uitstraling.

Reviderm ‘Quality Peel’ behandeling (Duur: ca. 60 min €89,-)

De REVIDERM microdermabrasie behandeling ter stimulatie en regeneratie van de veeleisende huid. Hyperkeratose wordt intensief verwijderd en gecontroleerd met behulp van microdermabrasie. De huidcellen krijgen een energiestoot en de huid is veel beter in staat om werkstoffen te absorberen. De huid wordt rozig, zacht en stralend.

.REVIDERM Quality Peel + Hydrolage behandeling (Duur: ca. 120 min €125,-)

De microdermabrasie behandeling met hydrolage (gipsmasker) voor de regeneratie van de veeleisende huid. Hyperkeratose wordt verwijderd. Door gecontroleerde microdermabrasie. De cellen krijgen een energie stoot en het gebruik nadien van de hydrolage garandeert verbeterde hydratatie van de huid. Vochtrimpels verdwijnen en de huid wordt rozig, zacht en stralend. Het effect is direct na de eerste behandeling zichtbaar!

 

Reviderm ‘PCA Peeling Classic’ behandeling (Duur:45 min ca €65,-)

PCA Peeling is een unieke peeling voor de cosmetische studio. Het bestaat uit een complex van fruitzuren (aha’s), die de huid ontdoen van eeltcellen en die de huid lichter maken – ideaal voor pigmentatie stoornissen ( en donker gepigmenteerde acne littekens). Dankzij de formule van zeer fijn op elkaar afgestemde ingrediënten, wordt PCA Peeling goed door de huid verdragen.

 

Reviderm ‘Acne’ Peel behandeling (Duur: eerste behandeling: 60 min. Nabehandeling: 30 min €145, – incl. nabehandeling)

De behandeling voor de huid met ernstige hyperkeratose. De combinatie van de PCA Peeling en microdermabrasie stimuleert de huid en geeft het een energie stoot. Ideaal voor de alle vormen van Acne.

Reviderm ‘Couperose’ Peel behandeling (Duur: behandeling: 75 min. €89)

Afhankelijk van de mate van couperose zijn er diverse specialistische behandelingen mogelijk.

 

REVIDERM Oxygen 3 Step zuurstof • behandeling  (Duur ca. 90 min. €130,-)

Oxygen 3 step is een speciale behandeling om het zuurstof bindend vermogen van de huidcellen te verbeteren. Dit leidt tot een optimale cel stofwisseling. Vrije radicalen die het celmembraan vernietigen, worden geneutraliseerd. De huid wordt, zacht, rozig en glad en ziet er jeugdig uit. Geschikt voor alle huidtypen. Ideaal voor de rijpere huid, de licht beschadigde huid, rokershuid en het balanceert de gestreste huid.

Als u al 2 maanden Reviderm producten gebruikt is dit zeker een aanrader. Reviderm Oxygen 3 step is een uitstekende verjongingsbehandeling voor de huid en kan, indien gewenst, wekelijks worden uitgevoerd. Niet geschikt voor allergie voor amandelolie, neurodermitis, Psoriasis, eczeem, Roodheiden, couperose, rosacea.

 

Reviderm Ultra Sound behandeling: (Duur ca. 10 min €9,-)

Voor alle bovenstaande behandelingen in combinatie met ultra sound. Geluidsgolven die zorgen voor een betere opname van de werkstoffen.

Malau Wilz Seizoen behandeling  (Duur ca. 75 min €60 – €89,-)

 Afhankelijk van het seizoen en de conditie van uw huid bepalen wij in overleg met u welke behandeling voor u het meest effectief is voor het bereiken van een optimaal resultaat.