Gezichtsbehandelingen

Laat jezelf stralen! Dag in dag uit vormt onze huid een natuurlijk beschermingschild. Een gezonde huid herstelt en regenereert zichzelf en geeft ons nieuwe cellen voor een dagelijkse schoonheid. Afhankelijk van erfelijkheid, leefstijl en vorm van veroudering en de invloeden van de lucht (vervuiling) heeft zij ondersteuning nodig bij dit proces. Die ondersteuning bestaat uit de toepassing van de juiste behandelingen en het gebruik van hoogwaardige verzorgingsproducten. Bij Formosa maken wij gebruik van:

  1. Reviderm
  2. Malu Wilz

Intakegesprek: Duur: ca 30 min – kosteloos

Indien u voor het eerst kiest voor één van onze Reviderm of Malu Wilz behandelingen wilt ondervinden, dan biedt Formosa een Intakegesprek aan met de expert. Wij zullen u vragen stellen over uw gezondheid en of u bijvoorbeeld last heeft van allergieën. Hierna zal er een huidanalyse worden gemaakt en de resultaten met u worden besproken. Wij vinden het als een gezamenlijk belang naar het gewenste resultaat toewerken. Afhankelijk van het seizoen en de conditie van uw huid bepalen wij in overleg met u welke behandeling voor het meest effectief is voor het bereiken van een optimaal resultaat.

Overzicht van behandelingen

REVIDERM ‘Classic’ 

Duur: ca. 60 min €69

Regeneratie behandeling zonder microdermabrasie. Ontworpen om de vermoeide en fletse huid te reactiveren. De combinatie van Reviderm producten in deze behandeling is zeer effectief. Ervaar wat Reviderm dermocosmetische producten in hun puurste vorm kunnen bereiken. Voor een frisse uitstraling.

Reviderm ‘Quality Peel’

Duur: ca. 60 min €92-

De REVIDERM microdermabrasie behandeling ter stimulatie en regeneratie van de veeleisende huid. Hyperkeratose wordt intensief verwijderd en gecontroleerd met behulp van microdermabrasie. De huidcellen krijgen een energiestoot en de huid is veel beter in staat om werkstoffen te absorberen. De huid wordt rozig, zacht en stralend.

REVIDERM Quality Peel + Hydrolage

Duur: ca. 120 min €109-

De microdermabrasie behandeling met hydrolage (gipsmasker) voor de regeneratie van de veeleisende huid. Hyperkeratose wordt verwijderd. Door gecontroleerde microdermabrasie. De cellen krijgen een energie stoot en het gebruik nadien van de hydrolage garandeert verbeterde hydratatie van de huid. Vochtrimpels verdwijnen en de huid wordt rozig, zacht en stralend. Het effect is direct na de eerste behandeling zichtbaar!

Reviderm ‘PCA Peeling Classic’

Duur:45 min ca €75

PCA Peeling is een unieke peeling voor de cosmetische studio. Het bestaat uit een complex van fruitzuren (aha’s), die de huid ontdoen van eeltcellen en die de huid lichter maken – ideaal voor pigmentatie stoornissen ( en donker gepigmenteerde acne littekens). Dankzij de formule van zeer fijn op elkaar afgestemde ingrediënten, wordt PCA Peeling goed door de huid verdragen.

Reviderm ‘Acne’ Peel

Duur: eerste behandeling: 60 min. Nabehandeling: 30 min €145

De behandeling voor de huid met ernstige hyperkeratose. De combinatie van de PCA Peeling en microdermabrasie stimuleert de huid en geeft het een energie stoot. Ideaal voor de alle vormen van Acne.

Reviderm ‘Couperose’ Peel

Duur: behandeling: 75 min. €75

Couperose kan goed behandeld worden. Afhankelijk van de mate van couperose zijn er diverse specialistische behandelingen mogelijk.

REVIDERM Oxygen 3 Step zuurstof

Duur ca. 90 min. €135

Oxygen 3 step is een speciale behandeling om het zuurstof bindend vermogen van de huidcellen te verbeteren. Dit leidt tot een optimale cel stofwisseling. Vrije radicalen die het celmembraan vernietigen, worden geneutraliseerd. De huid wordt, zacht, rozig en glad en ziet er jeugdig uit. Geschikt voor alle huidtypen. Ideaal voor de rijpere huid, de licht beschadigde huid, rokershuid en het balanceert de gestreste huid.

Als u al 2 maanden Reviderm producten gebruikt is dit zeker een aanrader. Reviderm Oxygen 3 step is een uitstekende verjongingsbehandeling voor de huid en kan, indien gewenst, wekelijks worden uitgevoerd. Niet geschikt voor allergie voor amandelolie, neurodermitis, Psoriasis, eczeem, Roodheiden, couperose, rosacea.

Reviderm Ultra Sound

Duur ca. 10 min €9,-

Voor alle bovenstaande behandelingen in combinatie met ultra sound. Geluidsgolven die zorgen voor een betere opname van de werkstoffen.

Malu Wilz logo

 

Malau Wilz Seizoensbehandeling

Duur ca. 75 min €60 – €89,-

Afhankelijk van het seizoen en de conditie van uw huid bepalen wij in overleg met u welke behandeling voor u het meest effectief is voor het bereiken van een optimaal resultaat.