FORMOSA SALON

presents

DYNAMIC SLIDER

TIMELINE VIEW

NEW TRANSITIONS

INTERFACE REVAMP

&

RESPONSIVE

mobile ready

slide-b-bg

introducing

PARALLAX LAYERS

FANCY PARALLAX EFFECT

bg6b

&

ALL THESE FEATURES

much more!

MALU WILZ

Beauté – een droom die in vervulling is gegaan. Het is een exclusief, luxe en trendy, maar vooral betrouwbaar en pretentieus. Het is een internationaal merk, die in 25 landen in Europa wordt gebruikt door schoonheidsspecialiste.

Een mooie verzorgde huid begint met de juiste reiniging gedurende de gezichtsbehandeling. Door een goede reiniging is de huid optimaal voorbereid om alle werkstoffen van de verzorgende creme producten goed te kunnen opnemen. De Malu Wilz heeft een brede lijn met verzorgingsproducten zijn op de individuele wensen van uw huid afgestemd en geven de huid een fris aanzien. Innovatieve werkstofcombinaties en een heerlijke geur maken van iedere lijn een fantastische ervaring voor de huid. Hiernaast heeft Malu Wilz verschillende specialistische lijnen. U kunt denken aan Young Care, Hydro en Regeneration lijn, mannen lijn en Pure Nature lijn. U kunt voor meer informatie kijken op de web-site http://www.haparko.nl/malu-wilz/over-malu-wilz.html .

Malu Wilz heeft ook seizoenen behandelingen, die gericht zijn op de tijd van het jaar. Bent U nieuwsgierig geworden bel dan 020-6450920 voor meer informatie met Formosa beauty Salon.