Microdermabrasie

Vrijwel iedereen krijgt vroeg of laat te maken met rimpeltjes, pigmentvlekjes, vormen van acne, littekens en verlies van vitaliteit. Dit als gevolg van levensstijl (stress, roken, drinken en voeding) en milieuinvloeden. Gelukkig kunnen deze problemen effectief verholpen worden met Microdermabrasie. Het is de allernieuwste behandelmethode voor huidvernieuwing bij Formosa .

Wat is een Microdermabrasie. Het is een unieke combinatie van de Reviderm Skin Peeler en de Reviderm Skin Intellegence producten. De onderstaande effecten worden direct bereikt:

  1. Verbetering van de huidconditie,
    2. Stimulering van celdeling
  2. Vergroting van de celfunctionaliteit
  3. Bescherming en anti verouderingseffect.

Hoe werkt de Reviderm Skin Peeler. Het succes van gecontroleerde en veilige Microdermabrasie ligt in de functie van het geheel gesloten  systeem van de Reviderm Skin Peeler. Doormiddel van de aluminium-oxide peeling kristallen wordt de bovenste huidlaag op zachte en gecontroleerde manier verwijderd. De kristallenstromen op de huid en verwijderen de verhoornde cellen.

Het verwijderen van de bovenste huidlaag leidt tot de aanmaak van nieuwe functionele huidcellen in de onderste laag. Deze onderste huidcellen verplaatsen zich naar bovenste lagen en vervangen geleidelijk het beschadigde weefsel. De vernieuwde hoorncellen komen dicht naast elkaar te liggen en hebben een isolerend effect.

Om het medische effect van de peeling behandeling extra te stimuleren wordt er gebruik gemaakt van Ultrasound in de Cosmetica. Ultrasound is niet hoorbaar, maar bevat aanzienlijk meer energie dan hoorbaar geluid. Het bestaat uit mechanische trillingen en genereert drie effecten, namelijk;

  1. Mechanische voor Celmembraamvorming
  2. Themische , stimuleert moculen energetisch,
  3. Biochemisch, vergroot de penetreerbaarheid van de huid, waardoor de werking van dermo-cosmetische werkstoffen duidelijk verbeterd.

Om tot een optimaal duurzaam resultaat te komen is de productenlijn van Reviderm Skin Intellegence producten van noodzakelijk belang. De Reviderm-systeem productenlijn bevatten tal van actieve werkstoffen, zoals onder andere, Enzymen, Glycoderm, OPC, ECM, Hyaluron, Cytokine, Peptide, AHA’s en vitamines. Gezien de mogelijkheden eindeloos groot zijn zullen wij afhankelijk van uw huidconditie in overleg met u adviseren welke producten het meest geschikt zijn om tot een optimaal resultaat te komen.

Microdermabrasie biedt u dus fantastische mogelijkheden voor huidverbetering.. Bent u geïnteresseerd, bel dan voor een afspraak of gedetailleerde informatie.