Pedicure

Medisch Pedicure Praktijk Formosa

Welkom bij Praktijk van Formosa! Hét adres in Amstelveen-Zuid waar u terecht kunt voor een professionele medisch pedicurebehandeling in een sfeervol ingerichte praktijk.

Onze voeten dragen ons dagelijks van A naar B, iets wat we volstrekt vanzelfsprekend vinden. Maar wist u dat, als u beschadigde voeten heeft, u vaak ongemerkt uw houding verandert, waardoor er vervolgens ook rug- en/of nekklachten kunnen ontstaan? Gezonde voeten vormen de basis van een fit en vrij te bewegen lichaam.

Proactief uw voeten laten verzorgen door een gecertificeerd medisch pedicure is dus geen overbodige luxe. Een (medisch) pedicurebehandeling bij Formosa zorgt niet alleen voor mooie verzorgde voeten, maar verhelpt ook specifieke voetklachten, zoals pijnlijk eelt, likdoorns of nagelproblemen.

Een pedicurebehandeling is voor iedereen geschikt en een absolute must voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, patiënten met diabetes, reuma of dementie en (top)sporters.

Het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP)

Wij zijn geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP). In dit register zijn enkel de gediplomeerde pedicure geregistreerd, die voldoen aan de onderstaande kwaliteitsnormen:

  • het naleven van de door de branche vastgestelde normen betreffende hygiëne, arbo en milieu;
  • het naleven van de door de branche ontwikkelde evidence based richtlijnen ten aanzien van diabetes mellitus en reumatische aandoeningen;
  • het behalen van accreditatiepunten door het volgen van bij- en nascholingen.