Pedicure & manicure

Pedicure

Staat u er weleens bij stil dat uw voeten gedurende de dag behoorlijk wat te verduren krijgen? Ze dragen u overal naar toe. Als u aan het werk bent, het huishouden doet, gaat shoppen of sporten. U loopt waarschijnlijk veel meer dan u denkt waardoor uw voeten vermoeid aan kunnen voelen. Een beetje extra aandacht hebben ze dus wel verdiend!

Bij de reguliere pedicure behandeling worden de voeten verzorgd met professionele apparatuur. De nagels worden geknipt, het eelt en eventuele likdoorns worden verwijderd. De ingroeiende en/of verdikte nagels worden behandeld en de nagelomgeving wordt goed verzorgd. Uiteraard, is de behandeling pas compleet na het masseren van de voeten met een verzorgende voetencrème.

Manicure

Handen vertellen een verhaal. Net als het gezicht zijn de handen bijna altijd blootgesteld aan de buitenlucht, warmte, kou en/of schoonmaakmiddelen. Ze geven informatie over uw leeftijd en over uw gezondheid. Ze zijn uw visitekaartje die een indruk achterlaten bij uw klant. Uw handen worden bij ongeveer elke dagelijkse bezigheid gebruikt. Het is dus zeker geen overbodige luxe om ze eens extra te verwennen met een manicure. Tijdens een korte manicure worden de handen gereinigd en gedesinfecteerd, de nagels in model gevijld en worden ze ondergedompeld in een nagelbadje met een heerlijk geurende en verzorgende 21 mineral bath salt. De nagelriemen worden verzorgd. Hierna krijgen de handen een suiker scrub massage. De nagels worden gelakt met een base & topcoat. Als afsluiting een verzorgende handserum en handlotion. U zult met een verzorgd gevoel weer naar buiten lopen.